Basisschool Schinveld voor ontwikkeling en welzijn

Inschrijfformulier

 

Aanmelden en kennismaken schooljaar 2021 - 2022

Mocht u interesse hebben om uw kind op onze school aan te melden dan kunt u altijd een contact opnemen, wij maken tijd voor een kennismakingsgesprek en rondleiding.

U meldt uw kind aan met het aanmeldingsformulier dat u kunt downloaden via onderstaande link.

Kinderen die in periode van oktober 2021 t/m juni 2022 4 jaar worden kunnen twee weken vooraf aan hun 4e verjaardag op de dinsdagen en woensdagen naar school komen om kennis te maken met de juf en de groep. Vanaf het moment dat uw kind 4 jaar is, is hij/zij iedere schooldag welkom.


Wordt uw kind 4 jaar in juli, augustus of september 2022 dan start hij/zij in het nieuwe schooljaar samen met alle andere kinderen op maandag 5 september 2022.

Tevens vindt er voorafgaand aan de start op school of in de eerste weken als uw kind gestart is een gesprek met leerkracht en ouders plaats. Als uw kind de peuteropvang heeft bezocht, nodigen we ook de mentor van de peuteropvang voor dit overdrachtsgesprek uit. Hiervoor wordt een vragenformulier “Wie ben ik” aangereikt. Het doel hiervan is om zo optimaal mogelijk aan te kunnen sluiten bij de ontwikkelingsbehoefte van uw kind. 

Als uw kind specifieke ondersteuning nodig heeft, worden in een persoonlijk gesprek met de directeur en de internbegeleider de mogelijkheden tot plaatsing samen met u besproken.

Klik hier voor ons inschrijfformulier.

logo Adobe Acrobat Reader

 

Indien U nog geen Adobe Acrobat Reader op uw computer heeft geïnstalleerd, kunt U dit programma via deze link installeren.

Informatie

Basisschool Schinveld
Kloosterlaan 7E
6451 EN Schinveld
T: 045 - 525 35 53
E: info.rkbsschinveld@movare.nl

Disclaimer

Basisschool Schinveld is een school van

Movare